FÖRMODLIGEN DET BÄSTA KÖPET AV FLUGRULLE... NÅGONSIN!

Av endast det bästa materialet och de mest hållbara komponenterna tillverkas våra rullar exklusivt i Sverige.

Vi satte standarden för den moderna flugrullen redan på 1980-talet.
Genom att inte ha några mellanhänder kan vi erbjuda lägre pris mot liknande kvalité i butik!

Allt startade i Smedjebacken, en mindre bruksort i Bergslagen, av familjen Danielsson

Den dominerande standarden på världsmarknaden har sitt ursprung i Danielssons innovativa rullar. Vår originalrulle vände helt på alla begrepp. Vi tog vara på vårt kunnande inom tung industri och löste de problem som gäckat så många under lång tid. Detta var redan på tidigt 80-tal. Sedan dess har vi fortsatt att höja standarden genom nya innovativa flugrullar, alla med ett arv och själen från originalrullen. Detta är anledningen till att vi har så många trogna kunder.

All tillverkning under samma tak

Tillverkningen sker i egen verkstad, samma byggnad som montering. Då har vi full koll på allt från början till slut. Tillverkningen är optimerad och effektiv, vilket ger ett bra slutpris. Vi prissätter efter hur lång tid en detalj tar i produktion. Alla restprodukter återvinns på ett miljövänligt sätt.

Tittar man på branschen flugfiskerullar så styrs det mesta av ett konsumentprodukttänk. Där handlar det mest om att ta betalt och inte så mycket att leverera funktionalitet och tillförlitlighet. Detta beror nog i grund och botten på brist i kunskap och känsla för mekanik. En god gissning är att 95% av alla brands tillverkas i fjärran östern, detta för att de olika märkena inte har någon kompetens inom konstruktion och tillverkning. Då blir det inget annat än en renodlad ”consumer product” med ett primärt syfte att debitera… och inte leverera funktionalitet!

Direktförsäljning, köp direkt av oss!

Vi på Danielsson Flyreels vill fortsätta att vara det lilla företaget med de stora produkterna. Vi fokuserar på exklusiv försäljning från vår fabrik – direkt till dig! Vi tar avstånd ifrån hur stora delar av branschen fungerar. Kunden får istället möjligheten till ett aktivt val.
Du får den högsta kvaliteten till det bästa priset. Du betalar för produkten, inte marknadsföring eller distribution. Våra rullar konstrueras och tillverkas exklusivt i Sverige. Av det bästa materialet och de mest hållbara komponenterna.