Köp direkt av tillverkaren

Betala för produkten, inte marknadsföring eller distribution

Världsledande flugfiskerullar

Sedan början av 1980-talet har vi på Danielsson konstruerat och tillverkat världsledande flugfiskerullar. Världsledande är ett starkt ord, och vi har verkligen förändrat världsstandarden. Vi uppfann den moderna storspolerullen (large-arbor). Andra har försökt att följa i våra fotspår. Medan vi fortfarande driver utvecklingen framåt med högsta kvalitet på lång sikt, så får andra syssla med kortsiktiga trender där flugfiskares förväntningar inte uppfylls.

Vi gör extremt hållbara rullar som kan användas hårt säsong efter säsong. Salt- eller sötvatten spelar ingen roll, våra rullar fungerar alltid lika bra. Utbudet i vårt rullprogram innehåller modeller som har funnits med under många år, vilket är ett bevis på deras oslagbara kvalitet. Detta är något som våra kunder förstår och tycker om.

Idag finns en uppsjö av olika märken i rullbranschen. De flesta andra har fokuserat på marknadsföring, medan vi låter våra flugfiskerullar tala för sig själva. Så har vi alltid gjort, och vi möter hela tiden nöjda flugfiskare som rekommenderar våra rullar till sina vänner.

Direktförsäljning, köp direkt av oss!

Vi på Danielsson Flyreels vill fortsätta att vara det lilla företaget med de stora produkterna. Vi fokuserar på exklusiv försäljning från vår fabrik – direkt till dig! Vi tar avstånd ifrån hur stora delar av branschen fungerar. Kunden får istället möjligheten till ett aktivt val.

Du får den högsta kvaliteten till det bästa priset. Du betalar för produkten, inte marknadsföring eller distribution. Våra rullar konstrueras och tillverkas exklusivt i Sverige. Av det bästa materialet och de mest hållbara komponenterna.

Vi är det lilla företaget med den världsledande kompetensen. Vi är tekniker som flugfiskar. Några säljare har vi inte. Vi låter våra rullar tala, och nöjda kunder är drivkraften.

Så fungerar branschen

De flesta företag som säljer flugrullar idag har många säljare som reser mellan butiker och ”trycker in” produkterna långt före fiskesäsongen har startat. Samma sak gäller andra ”consumer products”. Dessa företag lockar med höga vinstmarginaler och långa avbetalningstider. Detta system främjar lågkvalitetsprodukter. Hur bra är det för dig som slutkund? Många gånger har priset på en produkt ökat fyra till åtta gånger innan den når dig.

Du betalar inte längre bara för själva varan utan även för dess marknadsföring och distribution, ofta med flera mellanhänder. Oftast är dessa varor producerade i Asien av någon som saknar erfarenheten och kunskapen som vi har. Så du kan verkligen inte räkna med valuta för pengarna. Många av marknadens aktuella märken har ingen egen produktutveckling. De köper in varor från Asien.