Flugrullar

Flugrulle med full kontroll

Välj en effektiv flugrulle från Danielsson. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken! Danielsson Flyreels har en lång och stolt historia och tradition när det kommer till att tillverka flugfiskerullar.

Flera modeller, samma grundidé!

Det hela började med den lika genialiska som enkla rullen: Orginal. Därefter har vi fortsatt utveckla fler rullar, alla med samma grundidé som orginalrullen. Detta är hemligheten i varför vi har så många nöjda och trogna kunder, för de vet att oavsett vilken flugrulle de köper hos Danielsson så återspeglar den samma kvalité som de rullar som kunden en gång redan köpt.

Styrkan ligger i enkelheten.

Vår filosofi i konstruktion är alltid att färre detaljer är bättre än fler. Varje enskild detalj skall ha en funktion att fylla. På så vis skapas tillförlitlighet! Vi tillverkar alla detaljer i egen regi för att alltid säkerställa vår kvalité

Unik koncept i som gör att du kan köpa en flugrulle av högsta kvalite till ett grymt pris!

Tack vare att vi inte har några mellanhänder i form av distributörer eller återförsäljare så kan vi erbjuda dig grymma produkter till ett grymt pris. Det säger sig själv, när traditionella tillverkares produkter går igenom led av mellanhänder så läggs pengar på i priset som du tillslut betalar som konsument. Ibland med upp till 70%.

Så sluta stoppa dina pengar i en massa mellanhänders fickor, betala mindre, få mer - hos Danielsson Flyreels!

Nu Handlar utifrån
Kategori: Original-serien
Spöklass: Klass 7
Spötyp: Enhandsspö
Typ av fiske: Lax
Typ av fiske: Harr
Typ av fiske: Marlin
Typ av fiske: Öring
Rutnät Lista

1 Vara

Fallande ordning
Rutnät Lista

1 Vara

Fallande ordning