Butik

Är du ute efter att köpa en ny flugfiskerulle?

Köp en flugfiskerulle från Danielsson Flyreels. Det kommer du inte ångra!

Vilka är Danielsson Flyreels?

Danielsson FlyReels har en lång och stolt tradition av tillverkning av flugfiskerullar. Det var vi som satte standarden på världsmarknaden med vår Orginal flugfiskerulle, detta redan under tidigt 80-tal. Därefter har vi utvecklat flera innovativa flugfiskerullar av högsta kvalité.

Vad skiljer en Danielsson Flugfiskerulle från andra märken?

Vår styrka ligger i enkelheten. Då vi alltid konstruerar efter normen ”Färre detaljer” är bättre så blir varje individuell detalj starkare och har en tydlig funktion att fylla. Detta innebär såklart att det är färre delar som kan slitas eller gå sönder.

Varför ska jag köpa min nästa flugfiskerulle direkt från fabrik?

Det finns en mängd fördelar med att handla direkt från fabrik, men den största är antagligen att du slipper mellanhänderna som alla vill ha en liten del av kakan. Genom att hålla strikt fabriksförsäljning på våra rullar så kan vi hålla ett konkurrenskraftigt pris, ett av de absolut bästa på marknaden. Du vet även att om något mot all förmodan skulle strula eller krångla så vänder du dig alltid till de som vet bäst. Det är ju trots allt vi som bygger din nästa flugfiskerulle!

Hur tänker ni kring miljöfrågor?

Genom vår goda kvalité så får du en rulle som håller länge. Väldigt länge. Det är inte bara bra för din plånbok, men även för miljön. Vi lever i ett ”wear and tear”-samhälle utan dess like och i dessa tider särskilt så är det viktigt att göra kloka investeringar i produkter som du kan använda livet ut. Sedan slipper vi även långa leveransvägar från fjärran länder då all vår produktion sker i Sveriges = Mindre båtar, färre lastbilar och flygplan för att få våra flugfiskerullar från våra hyllor till botten av ditt spö!